Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Vans schoenen die bij u past

edited June 2013 in Discussions
De vans online is gestart met een schoenenfabriek, die rechtstreeks aan het publiek verkocht in 1966 in Anaheim, Californië. Dit geeft een idee van Paul Van Doran werd bijna onmiddellijk geassocieerd met de schaatser cultuur. Het bedrijf is nog steeds tandwielen naar veel van haar producten ', skaters snowboarden, surfen en BMX. Vans schoenen zijn ontworpen voor stijl schaatser in het achterhoofd, maar ook het idee van het gebruik van technologie om het vermogen van deze sportschoenen aan extreme sportevenementen verbeteren. Vans voortdurend innoveren, terwijl trouw te blijven aan een cultuur die het bedrijf wat het nu is heeft gemaakt.

Trucks verschillende vormen aannemen, zoals leerkrachten Classic Slip-On Vans Authentic veterschoenen, Sk8, Sk8-Hi Hi top coaches en vans online bestellen schoenen. Het bedrijf heeft ook een kledinglijn vandaag, die jeans, t-shirts, button-down kraag, jassen, hoeden en riemen bevat. Het onderscheidend drukwerk en grafische vormgeving look van Vans schoenen hebben een manier om individualiteit uit te drukken, vooral onder schaatsers, wiens vrienden en fans besteden veel tijd kijken naar hun voeten tijdens het uitvoeren van trucs op de kaart geweest. Deze unieke ontwerpen zijn verschenen in grote films Sean Penn personage in de 1982 classic Fast Times op Ridgemont High.

Hoewel het bedrijf vans online shop in andere handen meerdere malen en zelfs ging door een faillissement, Paul Van Doran familieleden nog steeds betrokken bij het werken voor het bedrijf . Innovaties zijn gemaakt in de technologie niet alleen in de manier schoenen zijn gemaakt, maar ook hoe ze worden geïndividualiseerd. Vanaf 2004, het bedrijf bood douane Vans online, zodat klanten hun eigen versies van bepaalde lijnen van Vans schoenen te ontwerpen. Vans trainers al beschikbaar in een verscheidenheid van kleuren, patronen en stijlen, zodat de last van aangepaste schoenen is niet echt nodig om die die uw persoonlijkheid tot uitdrukking te identificeren.

Een aantal van de bij hun productie gebruikte materialen zijn canvas, leer of twill. Vans trainers kunnen low profile, hi-top laarzen, bootschoenen, slip, ERA, klassiek of authentiek. Dat sport een effen kleur, two-tone kleuren, cheques, graffiti, grafische kunst en tekeningen van sterren. Rustig, losse kleding in de Vans lijn modus leent zich voor het leven van de schaatser. Vind de vans online kopen die bij u past, u alleen, letterlijk en figuurlijk.

Kopen vans online outlet hoeft niet een fortuin meer te kosten. Vergeet gaan naar het winkelcentrum om uw volgende paar skate schoenen te krijgen. Shop online en bespaar een hoop geld op Vans skate schoenen!
Sign In or Register to comment.